Steven Ogg, GTA 6 için heyecanlı olmadığını, bunun yerine Dostoyevski'yi önerdiğini söylüyor.
22 Eylül 2025
NDRoyal
Aktör Steven Ogg, video oyunlarına pek de meraklı olmayan biri olarak, yakın zamanda başka bir GTA 5 hayran etkinliğinde yer aldı. Bir blog yazarıyla sohbet ederken, Trevor Philips karakterini canlandıran aktör, GTA 6 hakkında özel bir heyecan hissetmediğini itiraf etti. Bunun yerine, insanlara Rus edebiyatını keşfetmelerini önerdi.
“Dün biri bana GTA 5 oynamam gerektiğini söyledi çünkü harika bir oyun. Ben de, bir gün Dostoyevski’nin Suç ve Ceza’sını okumalısın dedim. O da tamamen boş bir ifadeyle kaldı.”
Videoda, Franklin karakterini canlandıran Shawn Fonteno da yer aldı ve şaka yollu Suç ve Ceza’yı geçiştirerek meslektaşını uzaklaştırdı.
Diğer GTA 5 yıldızları ise, Rockstar’ın bir sonraki büyük çıkışını dört gözle bekliyor. Geçen ay, Ned Luke (Michael) ve Shawn Fonteno (Franklin) en son fragmandan etkilendiklerini ve oyunu yayınlamak için sabırsızlandıklarını söylediler.
GTA 6, 26 Mayıs 2026'da PS5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Take-Two CEO'su Strauss Zelnick daha önce oyunun baharda çıkacağına dair güvenini ifade etti, ancak bazı iç kaynaklar bu sözleri şüpheyle değerlendirmek gerektiğini öneriyor.