GTA 5'te Michael ve Franklin'in arkasındaki oyuncular, GTA 6 için beklentilerini paylaşıyor.
24 Ağustos 2025
Diana Golenko
Mayıs'ta çıkacak olan Grand Theft Auto 6'nın yaklaşmasıyla birlikte, Insider Gaming Ned Luke (Michael De Santa) ve Shawn «Solo» Fonteno (Franklin Clinton) ile bir araya gelerek Rockstar'ın bir sonraki oyununda en çok neyi merak ettiklerini öğrendi. Görünüşe göre, her iki aktör de hayranların heyecanını tamamen paylaşıyor.
İkili, 19 Ağustos'ta Köln'de başlayan gamescom 2025'te, Asus ile ortaklık içinde yeni ROG Xbox Ally konsolunu tanıttılar. GTA 6 hakkında en çok neyin heyecanlandırdığını sorduklarında, Luke, birlikte oynadığı oyuncuyu şakalamaktan kendini alamadı:
«Ben sadece oyun için heyecanlıyım. Oynamak istiyorum. Oynamak istiyorum, canlı yayın yapmak istiyorum, herkesin oyunumuza nasıl keyif aldığını ben de öyle keyif almak istiyorum. Harika olacak. Biliyorsun, büyük popolar yüzünden harika olacak jiggle fiziği dışında—Solo bunu sevecek çünkü o büyük popoları seviyor!»
Fonteno ise, GTA 6 için neden heyecanlı olduğu sorulduğunda cevabını kısa ve öz tuttu: «Miami, bebek! Ne demek istediğimi biliyorsun?»
Insider Gaming ayrıca aktörlerden GTA 6'da yeni protagonistleri kimin seslendirdiği hakkında bilgi almaya çalıştı, ancak her ikisi de sessiz kaldı — Rockstar'ın perde arkasındaki gizliliği hakkında son zamanlardaki içeriden bilgiler göz önüne alındığında bu şaşırtıcı değil.
Grand Theft Auto 6'nın 26 Mayıs 2026'da PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için çıkması bekleniyor. Take-Two'nun CEO'suna göre, başka bir gecikme beklenmiyor.