ReShade - WarmGraphics
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
30.59 Mb
Arşivdeki dosyalar:
Arşivde bulunan bilinen uzantılara sahip dosyalar.
basicfx.cfg, common.cfg, customfx.cfg, defaultpreset, dxgi.dll, gemfx.cfg, mcfx.cfg, mediator.exe, pipeline.cfg, reshade32.dll, reshade64.dll, sweetfx.cfg, thelazyframeworkpreset.cfg
Yüklendi:
İndirme:
94
Toplam indirme: 94
Eşsiz indirmeler: 14
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
İndir (30.59 MB)1 Aralık 20231440151761_reshadebygtamer.zipArşiv için şifre: libertycity
Это моя попытка сделать Reshade.
Активируется клавишей Scroll Lock.
Используемые эффекты: LensDirt, Smaa, Fxaa, HDR.
Присутствует сглаживание, рекомендуется в настройках выключить FXAA, поскольку она уже присутствует в моде и включена автоматически.
И ещё ослабьте яркость. Потребляет 10-8 FPS. Установку вы найдёте в архиве.
Наслаждайтесь модификацией!
Önerilen dosyalar
13 Şubat 2025
GTA 5
Yeni ReShade tonları
Tamamen yeni bir aydınlatma yaklaşımı. Daha derin gölgeler, çevrenin zengin renkleri. Nesnelerin parlaması ve güneş ışığının düşmesi. Gece aydınlatması, ışık yansıması ve daha fazlası geliştirildi. Genel olarak, çevreyi daha doğal bir görünüm kazand...
Adrian Shephard
2K
713 kB
23 Ekim 2024
GTA 5
EYE2EYE ReShade ön ayarı NVE ve QuantV v2.0 için
"EYE2EYE" ReShade ön ayarı GTA 5 için NVE ve QuantV 2.0. Bu, oyuna grafik modifikasyonu eklemeye yönelik ilk denememdir; "EYE2EYE" adını verdiğim, görüntü netliğini artırmak, kontrastı ve renk doygunluğunu iyileştirmek amacıyla oluşturduğum hafif b...
Super Prisoner
1.2K
7 MB
18 Ağustos 2024
GTA 5
IDFK Reshade Preset 1.0
IDFK Reshade Preset 1.0 Bu grafik preset, GTA 5'te grafikleri iyileştirir. Özellikler: Renk derecelendirmesi; Işın izleme; Geliştirilmiş derinlik efekti: Dof; Daha fazlası. Uyumluluk: Bu preset, Corefx, Chromatix ve SGProject...
Aptos
1.2K
331 kB
23 Kasım 2024
GTA 5
Realism Reshade Preset Final
Realism Reshade Preset Final GTA 5 için. Öncelikle, oluşturduğum ilk Reshade presetimi deneyecek herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu, fps'inizi artırmayacak, çünkü bu, gerçekçilik ve muhteşem yansımalar için oluşturulmuş yarı ağır bir preset, ge...
11 Şubat 2025
GTA 5
L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Öncelikle, ücretsiz olarak yaptığım 4. Reshade presetimi deneyecek herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu fps'inizi artırmayacak, ancak gerçekçilik ve harika yansımalar için oluşturulmuş yarı ağır bir preset o...
Super Prisoner
700
8 kB
19 Kasım 2024
GTA 5
Reshade RTGI ve ENB preset NVE için - hardex GTA VI Gerçekçiliği 1.0
Herkese merhaba, işte GTA 5 için yeni bir preset, umarım beğenirsiniz! Elbette bu tamamen gerçekçi bir preset değil, ama GTA 5 için daha kötü enb + reshade presetleri de var. Reshade preset, oyundaki renk tonunu biraz değiştiriyor. ENB preset, Razed...
Super Prisoner
635
8 MB
10 Aralık 2024
GTA 5
TruthXImperial QuantV V.2 için Reshade Ön Ayarı
Truth x Imperial Ön Ayarı Kurulum Süreci: Reshade'in en son güncellemesini yükleyin. Reshade.exe'yi başlatın ve kurulumda tüm kutuları işaretlediğinizden emin olun. reshade.ini, reshadepreset.ini ve reshade-shaders klasörlerini FiveM Applic...
Super Prisoner
419
9 MB
9 Mart 2025
GTA 5
Quantv için Reshade Preset - UniT'nin Elektrik Neon Preseti v1.4
Quantv için Reshade Preset - UniT'nin Elektrik Neon Preseti v1.4 FiveM grafiklerinizi, QuantV için ücretsiz Elektrik Neon preset ile geliştirin. Parlak neon renkleri, net detaylar ve sinematik görünümü ile oyun deneyiminizi artıracak. Şehri keşfetm...
Super Prisoner
414
79 MB
15 Nisan 2024
GTA 5
Ekran Görüntüsü Ön Ayarı için Özel AM Reshade v1.00 BETA
Herkese merhaba, arkadaşlar! Bu modu sert bir şekilde yargılamamanızı istiyorum, çünkü ben bir mod yapımcısı değilim, sadece GTA 5 oynayan bir oyuncuyum! ReShade'i tamamen kendi zevkime göre ayarladım. Eğer ayarlarımı beğenirseniz, mutlu olurum! Kur...
16 Eylül 2024
GTA 5
RSV - Gerçek Güneşli V Grafik Modu 2.0 (ENB/Reshade Yok)
GTA 5 için Düşük Performans Grafik Modu (Sürüm 2.0) Merhaba, bu benim ilk grafik modum! İndirdiğiniz ve denediğiniz için teşekkürler. Tavsiye : En iyi deneyim için, bu grafik modunu oyundaki bitki örtüsünü geliştiren diğer modlarla birleştirmeni...
22 Kasım 2024
GTA 5
NVE v1.5 için RTX formatında Reshade ön ayarı
NVE 1.5 için RTX benzeri Reshade ön ayarı GTA 5 için. Ön ayar, görüntü kalitesini (aydınlatma, ton haritası, kontrast, renkler, netlik, yansımalar) artırır. 1.5 sürüm değişiklik günlüğü: GI düzeltmesi, pozlama düzeltmesi, bazı renklerin düzeltm...
Super Prisoner
267
17 kB
2 Ekim 2025
GTA 5
NVE için Reshade preset - UniT Canlı Preset v1.0
NVE için Reshade preset — UniT Canlı Preset, Ücretsiz! 1.0 Bu preset, QuantV temel alınarak oluşturulmuştur: hafif, güzel görünüyor ve oyununuzun parlaklığını ve netliğini artırırken sistemi zorlamaz. Kurulum: QuantV'nin yüklü olduğundan ...
Super Prisoner
237
8 kB
31 Ekim 2024
GTA 5
Cinemalive Lite Doğal Görüş Gelişimi için Bir Reshade (NVE)
Cinemalive Lite Doğal Görüş Gelişimi için Bir Reshade (NVE) Bu modifikasyon, Natural Vision Evolved (NVE) için yeni bir reshade ekleyecek, bu da grafikleri biraz geliştirecek. İyi oyunlar.
22 May 2025
GTA 5
Gerçek San Andreas V (QuantV için ReShade Ön Ayarı)
Merhaba! GTA 5 için QuantV kullanarak bir ReShade ön ayarı oluşturdum, hem hikaye modu (SP) hem de FiveM için tasarlandı. Bu ön ayar, doğal aydınlatma, temiz görsel efektler ve gerçekçi bir atmosfer üzerine odaklanarak San Andreas'a yenilenmiş ama ...
ModsTravic
166
23 kB
9 Ekim 2025
GTA 5
Apex (QuantV ReShade Preset) 1.0
Apex (QuantV ReShade Preset) 1.0 FiveM'de görsel kalitenizi LisaShade'ın Apex'i ile ücretsiz olarak artırın! Bu ReShade preset'i canlı renkler, net aydınlatma ve modern yüksek performanslı bir görünüm sunarak her yolculuğu sinematik bir deneyim hali...
Super Prisoner
135
11 kB
Yorumlar 3