Yukarı
  • TR
Siteye giriş yap
  • Modlar ve dosyalar
    • Tüm dosyalar
    • Özel içerikler
    • Telif hakkı dosyaları
    • Haftanın en iyi dosyaları
    • Dosya yükle
  • Haberler
  • Hileler
  • Makaleler
  • Rehberler
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Diğer oyunlar Mod geliştirme Diğer
  • Modlar ve dosyalar
  • GTA 5
  • Yeni haritalar
  • Yeni nesneler
  • Ferrari Beverly Hills 1.0

Ferrari Beverly Hills 1.0

• Ferrari Beverly Hills 1.0 / GTA 5
+10
GTA 5 / Yeni haritalar / Yeni nesneler
Yazar:
DaveRock76
Daha fazla bilgi
Yükledi:
Super Prisoner Abone ol Abone oldunuz
Boyut:
21.48 Mb
Yüklendi:
18 Ekim 2025
İndirme:
16
Toplam indirme: 16
Eşsiz indirmeler: 16
0.0 / 10
0 kişi dosyayı değerlendirdi
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
İndir Telegram'da indir
Favorilere ekle Favorilerde
  • 18 Ekim 2025
    ferrari-beverly-hills-1-0_1760805648_443773.rar
    Virustotal'dan virüs kontrolü: dosya güvenli (raporu görüntüle)
    İndir (21.48 MB)

Herkese merhaba! Sizlerle yeni modumla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum; bu mod, oyuna Beverly Hills'te (Rockford Hills) yeni bir Ferrari showroom'u ekliyor.

Bu mod, beni etkileyen başka bir modun desteği ve tamamlayıcısı olarak oluşturuldu (aşağıda belirtilmiştir). Bunu birkaç yıl önce, modifikasyonlar dünyasıyla tanışmaya başladığımda buldum. Geçen gün yayımlanan önceki modum gibi, bu projeyi geliştirmek istiyordum çünkü birkaç yıllık bir geçmişi var ve birçok unsuru eksikti, ayrıca istediğim gibi görünmüyordu. Bu nedenle, deneyim ve bilgi biriktirerek onu geliştirmeye karar verdim: orijinal yapıyı korudum ve showroom'u daha özgün hale getirmek için çeşitli nesneler ekledim. Ayrıca, showroom'un içinde ve dışında çeşitli Ferrari araçlarını ve pişekleri spawn etmeye olanak tanıyan iki Menyoo dosyası ekledim. Daha fazlasını yapmak istiyordum ama şimdilik bu yayınlama için yeterli.

Arşivde, showroom'un DLC'sini ve araçları ve pişekleri ayrı ayrı spawn eden menyooStuff/Spooner dosyalarını bulacaksınız. Ekran görüntülerinde ve videoda gördüğünüz araçları almak için, .txd dosyasında bıraktığım bağlantılardan indirmelisiniz. Her şeyi mümkün olduğunca basit tutmaya çalıştım, böylece fazladan iş yapmanıza gerek kalmaz - çoğu zaten hazır.

Bu proje daha yeni başlıyor ve gelecekte güncellemeler alacak!

Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster (RU)Çeviriyi göster (TR)

Всем привет! Рад поделиться с вами своим новым модом, который добавляет в игру новый автосалон Ferrari в Беверли-Хиллз (Рокфорд-Хиллз).

Этот мод был создан в поддержку и дополнение к другому моду, который вдохновил меня (указан ниже). Я нашёл его несколько лет назад, когда только начал знакомиться с миром модификаций. Как и с моим прошлым модом, который вышел несколько дней назад, я давно хотел доработать этот проект, ведь ему уже несколько лет и в нём не хватало многих элементов, а также он не выглядел так, как мне хотелось. Поэтому, набравшись опыта и знаний, я решил улучшить его: сохранил оригинальную основу и добавил различные объекты, чтобы сделать автосалон более оригинальным. Также я добавил два файла Menyoo, которые позволяют заспавнить различные автомобили Ferrari и пешеходов как внутри, так и снаружи автосалона. Хотелось бы сделать ещё больше, но пока что этого достаточно для публикации.

В архиве вы найдёте DLC автосалона и файлы для menyooStuff/Spooner, которые отдельно спавнят автомобили и пешеходов. Чтобы получить автомобили, которые вы видите на скриншотах и в видео, их нужно скачать по ссылкам, которые я оставил в .txd файле. Я постарался сделать всё максимально просто, чтобы вам не пришлось выполнять лишнюю работу — большая часть уже готова.

Этот проект только начинается и обязательно будет получать обновления в будущем!

Yorumlar 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Yaratıcı ve geliştirici: Evgenii Sokolov
İdare veya ilgili sahiplerin izni olmadan materyallerin kopyalanması kesinlikle yasaktır.
Bize yazın
Mobil versiyon Bilgisayar sürümü
Modlar ve dosyalar Haberler ve makaleler Hileler ve rehberler Kullanıcılar
Dosya araması için buraya tıklayın