Bujji Araba v1.0
-
8 Ekim 2025bujji-car-v1-0_1759930359_399365.rar
Bujji Araba [Eklenti] 1.0
Bujji Araba — Mahindra ve Jayem Automotive tarafından Hindistan'daki bilim kurgu filmi Kalki 2898 AD için yaratılmış büyük üç tekerlekli bir araçtır. Bu aracı yaratmak için çok zaman harcadım. Modelin özelliği — futuristik vites olmadan tekerlekler. Tekerleklerin dönmediği izlenimi verebilir, ancak gerçekten dönüyorlar. Aracın başlangıçta farları ve iç mekan tasarımı yoktu, bu yüzden aydınlatmayı kendim yaptım ve iç mekanı, Vigilante oyun içi aracından parçalar kullanarak geliştirdim. Bu araç için hala geliştirilmekte olan özel bir kontrol sistemi oluşturuldu [WIP]. Gerekli oldukça modeli güncellemeye devam edeceğim.
Aracın Özellikleri:
- Camlar koyulaştırılmış
- Renk: 1 — ana gövde
- Renk: 2 — ikinci gövde rengi
- Özel kontrol [WIP]
- Özel hız göstergesi
- Kırılabilir camlar
- Ayrıntılı geliştirilmiş iç mekan
- Çalışan farlar ve aydınlatma elemanları
- Çalışan direksiyon
- Direksiyonda eller
Bujji Car [Add-On] 1.0
Bujji Car — это большой трёхколёсный автомобиль с искусственным интеллектом, созданный компаниями Mahindra и Jayem Automotive для индийского научно-фантастического фильма Kalki 2898 AD. Я потратил много времени на создание этой машины. Особенность модели — футуристичные бесступичные колёса. Может показаться, что колёса не поворачиваются, но они действительно крутятся. Изначально у автомобиля не было фар и интерьера, поэтому я сам сделал светотехнику и доработал интерьер, используя детали из внутриигрового автомобиля Vigilante. Для этой машины создано индивидуальное управление, которое всё ещё находится в разработке [WIP]. Буду продолжать обновлять модель по мере необходимости.
Особенности автомобиля:
- Тонируемые стёкла
- Окраска: 1 — основной кузов
- Окраска: 2 — второй цвет кузова
- Индивидуальное управление [WIP]
- Индивидуальный спидометр
- Бьющиеся стёкла
- Детализированный доработанный интерьер
- Рабочие фары и световые элементы
- Рабочий руль
- Руки на руле