Yukarı
  • TR
Siteye giriş yap
  • Modlar ve dosyalar
    • Tüm dosyalar
    • Özel içerikler
    • Telif hakkı dosyaları
    • Haftanın en iyi dosyaları
    • Dosya yükle
  • Haberler
  • Hileler
  • Makaleler
  • Rehberler
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Diğer oyunlar Mod geliştirme Diğer
  • Modlar ve dosyalar
  • GTA 5
  • Taşımacılık
  • Arabalar
  • Honda
  • 2023 Honda Civic Widebody Sport Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu

2023 Honda Civic Widebody Sport Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu

• 2023 Honda Civic Widebody Sport Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu / GTA 5
  • 2023 Honda Civic Widebody Sport Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu / GTA 5
GTA 5 / Taşımacılık / Arabalar / Honda
Yazar:
IDK
Daha fazla bilgi
Yükledi:
Super Prisoner Abone ol Abone oldunuz
Boyut:
33.46 Mb
Yüklendi:
16 Kasım 2024
İndirme:
500
Toplam indirme: 500
Eşsiz indirmeler: 421
10 / 10
8 kişi dosyayı değerlendirdi
Mackitto
desert storm
ADRIANO FERREIRA
Misafir
Misafir
LOUISXXIII
Chris Krass
Misafir
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
İndir Telegram'da indir
Favorilere ekle Favorilerde
  • 16 Kasım 2024
    2023-honda-civic-widebody-sport-limited_1731704645_485003.rar
    Virustotal'dan virüs kontrolü: dosya güvenli (raporu görüntüle)
    İndir (33.46 MB)

2023 Honda Civic Widebody Sport için Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu GTA 5.

Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu 2023 Honda Civic Widebody Sport, aşırı dış özellikleriyle öne çıkan benzersiz ve çekici bir araçtır.

Modelin dış tasarımı, geniş tekerlek kemerleriyle vurgulanan agresif ve aerodinamik bir tasarıma sahiptir ve etkileyici geniş bir siluet oluşturur. Aerodinamik parçalar ve benzersiz ızgara gibi canlı gövde detayları, araca sportif ve dinamik bir görünüm kazandırır.

Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster (RU)Çeviriyi göster (TR)
2023 Honda Civic Widebody Sport Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition

Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport для GTA 5.

Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport представляет собой уникальный и привлекательный автомобиль, который выделяется своими экстремальными внешними чертами.

Экстерьер модели отличает агрессивный и аэродинамический дизайн, который подчеркивается широкими арками колес, создающими эффектный широкобазный силуэт. Яркие детали кузова, такие как аэродинамические обвесы и уникальная решетка радиатора, придают автомобилю спортивный и динамичный вид.

Yorumlar 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Yaratıcı ve geliştirici: Evgenii Sokolov
İdare veya ilgili sahiplerin izni olmadan materyallerin kopyalanması kesinlikle yasaktır.
Bize yazın
Mobil versiyon Bilgisayar sürümü
Modlar ve dosyalar Haberler ve makaleler Hileler ve rehberler Kullanıcılar
Dosya araması için buraya tıklayın