2023 Honda Civic Widebody Sport Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu
-
16 Kasım 20242023-honda-civic-widebody-sport-limited_1731704645_485003.rar
2023 Honda Civic Widebody Sport için Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu GTA 5.
Sınırlı Üretim Özel Ayarlanmış Animasyonlu Spoon Spor Versiyonu 2023 Honda Civic Widebody Sport, aşırı dış özellikleriyle öne çıkan benzersiz ve çekici bir araçtır.
Modelin dış tasarımı, geniş tekerlek kemerleriyle vurgulanan agresif ve aerodinamik bir tasarıma sahiptir ve etkileyici geniş bir siluet oluşturur. Aerodinamik parçalar ve benzersiz ızgara gibi canlı gövde detayları, araca sportif ve dinamik bir görünüm kazandırır.
Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport для GTA 5.
Limited Edition Custom Tuned Animated Spoon Sports Edition 2023 Honda Civic Widebody Sport представляет собой уникальный и привлекательный автомобиль, который выделяется своими экстремальными внешними чертами.
Экстерьер модели отличает агрессивный и аэродинамический дизайн, который подчеркивается широкими арками колес, создающими эффектный широкобазный силуэт. Яркие детали кузова, такие как аэродинамические обвесы и уникальная решетка радиатора, придают автомобилю спортивный и динамичный вид.