Havalimanı Güncelleme Projesi
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
35.23 Mb
Yüklendi:
İndirme:
201
Toplam indirme: 201
Eşsiz indirmeler: 169
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
İndir (35.23 MB)4 Şubat 2024mckenzie-airport-update-project_1707002703_520619.rar
Bu benim McKenzie havalimanı için projem, bu havalimanını modern bir havalimanına daha çok benzetmek için 4 ay harcadım. Ayrıca, havalimanının pistini "yeniledim" böylece kalkışlarımız daha kolay olacak. Umarım projem sizi mutlu eder!
Özellikler:
- Tüm kapılar iyi çalışıyor ve hikaye modunda sorun çıkarmıyor;
- Dekorasyon için banklar ve kırmızı NPC'ler ile terminal;
- Havalimanı boyunca sokak aydınlatması, asla karanlık bir yolda sürmeyeceksiniz
- Güvenli iniş için hava ışıkları;
- Havalimanında Trevor'un görevini oynarken daha gerçekçi bir his.
Kurulum:
- Dosyayı "GTA V\menyooStuff\Spooner" klasörüne taşıyın.
- Oyunda, bu xml dosyasını (indirmeyi yerleştirerek) değiştirmek için menyoo'yu kullanın.
- Dosyayı yükledikten sonra, "Mutlaka izlemelisiniz.jpg" resmine bakın, bu oyun deneyiminiz için önemlidir.
- İyi eğlenceler!
Eğer modifikasyonumu beğendiyseniz, "Beğen" butonuna basın ve bir yorum bırakın!
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(EN)Çeviriyi göster
(TR)
Airport Update Project
This is my project for McKenzie airport, I spent 4 months to make this airport more like a modern airport. I also "renovated" the runway of this airport to make it easier for us to take off. I hope my project will make you happy!
Features:
- All gates function well and cause no problems while playing in story mode;
- Terminal with benches and redome NPCs for decoration;
- Street lighting throughout the airport, you will never drive on a dark road
- Air lights for safe landing;
- More realistic feeling when you play Trevor's mission at the airport.
Installation:
- Move the file to "GTA V\menyooStuff\Spooner".
- In the game, use menyoo to substitute this xml file (placing the download)
- After uploading the file, look at the "Must watch this.jpg" picture, it is important for your gaming experience.
- Have fun!
If you like my modification, hit the "Like" button and leave a comment!
İzinler ve dağıtım kuralları
Yazar, yayınlama sırasında aşağıdaki soruları yanıtladı. Dosyayı indirerek bu kurallara uymayı kabul ediyorsunuz.
Dosyayı diğer web sitelerine / platformalara / hizmetlere yeniden yüklemek izinli mi?
Hayır
Bu dosyada yer alan geliştirmeleri, bileşenleri veya varlıkları kullanarak ücretli modlar oluşturmak yasak mı?
Hiçbir koşulda
Dosyayı düzenlemek veya güncellemek ve güncellenmiş sürümlerini ayrı olarak yüklemek izinli mi?
Yalnızca yazarın iznini aldıktan sonra
Dosyanın diğer oyunlarda kullanılmak üzere dönüştürülmesine izin veriliyor mu?
Hiçbir koşulda
Bu dosyada sunulan geliştirmelerin, bileşenlerin veya varlıkların kendi dosyalarınızı oluşturmak için kullanılması izinli mi?
Yalnızca yazarın iznini aldıktan sonra
Bu dosyada, yazarın izinleri olan ancak yazarlarının onayı olmadan dağıtılamayan diğer kişilerin geliştirmeleri kullanılıyor mu?
Hayır
Yorumlar 0