GTA 5 Tarzında Niko Bellic
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
14.79 Mb
Arşivdeki dosyalar:
Arşivde bulunan bilinen uzantılara sahip dosyalar.
playerped.rpf
Yüklendi:
İndirme:
441
Toplam indirme: 441
Eşsiz indirmeler: 354
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
İndir (14.79 MB)19 Şubat 2024niko-bellik-v-stile-gta-v_1708368640_908481.rar
Niko'yu GTA IV için GTA V tarzında yapmayı kimsenin pek denemediğini fark ettim ve böyle bir şey yapmanın iyi olacağını düşündüm. Artık Niko'nun yeşil gözleri, daha yoğun bir saçı ve geliştirilmiş kıyafetleri var.
Değişiklikler:
- Kafa dokusu modelden alındı ve üst kıyafetler GTA V'deki Niko modelinden alındı;
- Pantolon ve ayakkabılar GTA V'deki Franklin Clinton'dan alındı ve orijinal renklere boyandı. Bunu yaptım çünkü GTA V'deki Niko modelinin bacakları yok.
Kurulum:
- playerped.rpf'yi GTAIV/pc/models/cdimages klasörüne kopyalayın ve üzerine yazın. Her ihtimale karşı yedek alabilirsiniz.
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(RU)Çeviriyi göster
(TR)
Нико Беллик в стиле GTA 5
Я заметил, что никто особо и не делал Нико в стиле GTA V для GTA IV и решил, что стоило бы такое сделать. Теперь у Нико зеленые глаза, более густая прическа и улучшенная одежда.
Изменения:
- Текстура головы взята у модели и верхняя одежда взяты у модели Нико из GTA V;
- Штаны и ботинки взяты у Франклина Клинтона из GTA V и перекрашены в оригинальные цвета. Так сделал, потому что в GTA V у модели Нико нет ног.
Установка:
- Просто переместить playerped.rpf в GTAIV/pc/models/cdimages с заменой. На всякий случай можно сделать бэкап.
Yorumlar 2