Claude Speed için Yeni Kıyafetler
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
286.57 Kb
Yüklendi:
İndirme:
101
Toplam indirme: 101
Eşsiz indirmeler: 81
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
24 Ağustos 2025v1new-clothes-for-claude-speed_1756055267_855131.rar
“Karakter Yeniden Tasarlandı”dan esinlenerek, Claude Speed'in “yeniden tasarlanmış” bir versiyonunu yapmaya çalıştım, aynı zamanda biraz da atılan tasarımlara dayandırdım.
Skin parçalar halinde oluşturuldu ve 3D Max 2010'da yapıldı, her türlü animasyonla ve sinematiklerle uyumludur.
Skin'i beğenmenizi umuyorum. görüşürüz :3
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(EN)Çeviriyi göster
(TR)
New clothes for Claude Speed
Inspired by “Character Redesigned,” I tried to make a “redesigned” version of Claude Speed, also basing it a little on the discarded designs of the same.
The skin is made up of pieces and created in 3D Max 2010 and is compatible with any animation and within the cinematics.
I hope you enjoy the skin. cya :3
İzinler ve dağıtım kuralları
Yazar, yayınlama sırasında aşağıdaki soruları yanıtladı. Dosyayı indirerek bu kurallara uymayı kabul ediyorsunuz.
Dosyayı diğer web sitelerine / platformalara / hizmetlere yeniden yüklemek izinli mi?
Hayır
Bu dosyada yer alan geliştirmeleri, bileşenleri veya varlıkları kullanarak ücretli modlar oluşturmak yasak mı?
Hiçbir koşulda
Dosyayı düzenlemek veya güncellemek ve güncellenmiş sürümlerini ayrı olarak yüklemek izinli mi?
Yalnızca yazarın iznini aldıktan sonra
Dosyanın diğer oyunlarda kullanılmak üzere dönüştürülmesine izin veriliyor mu?
Hiçbir koşulda
Bu dosyada sunulan geliştirmelerin, bileşenlerin veya varlıkların kendi dosyalarınızı oluşturmak için kullanılması izinli mi?
Yalnızca yazarın iznini aldıktan sonra
Bu dosyada, yazarın izinleri olan ancak yazarlarının onayı olmadan dağıtılamayan diğer kişilerin geliştirmeleri kullanılıyor mu?
Hayır
Yorumlar 0