MSX FM x Makai - Gizlilik
-
15 May 2025msx-fm-x-makai-stealth_1747332362_725832.zip
Herkese merhaba. GTA 3 hayranları için iyi bir haber var. Bu oyuna yönelik büyük bir modifikasyon olan LC'01 yakında çıkacak ve burada LC'00 (GTA Advance Remake!) adlı DLC'de oynama imkanı olacak.
Bu nedenle, LC'00 için kendi karışımımı oluşturmak istedim. Sonra bunu modifikasyon geliştiricilerine önerdim, ama reddettiler. Yazık, 2000 yılına ait derin, atmosferik dnb albümü "Stealth"ten yola çıkarak hazırladığım parçalar var. Ayrıca, radyo sunucusu MC Codebreaker'ın seslendirmesini yapmamda yapay zeka bana yardımcı oldu, onun sesiyle metni kopyaladı ve seslendirdi.
MSX FM'de sadece Omni Trio - First Contact parçasını seven birçok GTA 3 hayranı tanıyorum. Ama bu karışım kesinlikle hoşunuza gidecek, çünkü tüm parçalar atmosfer olarak onu hatırlatıyor (bunun dışında dinlerken sizi hoşça şaşırtacak birkaç referans da ekledim).
Kurulum yöntemi: wav dosyasını oyunun kökündeki audio klasörüne taşıyın.
Parça listesi:
- Makai — Manchu Boxer;
- Makai — Kung-Fu Zombie;
- Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
- Makai — Five Element Ninja;
- Makai — Iron Monkey;
- Makai — Seven Blows Of The Dragon;
- Makai — Invincible Armour;
- Makai — Praying Mantis;
- Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).
Всем привет. Для всех фанатов GTA 3 есть хорошая новость. Скоро выйдет глобальная модификация для этой игры, а именно LC'01, где будет возможность поиграть в устроенное DLC – LC'00 (Ремейк GTA Advance!).
Специально по этому поводу я захотел создать свой микс для LC'00. Потом я его предложил разработчикам модификации, но они мне отказали. А жаль, треки на основе глубокого, атмосферного dnb альбома "Stealth" 2000 года, от немецкого dnb артиста Makai. Также я добавил озвучку ведущего радиостанции, MC Codebreaker, с чем мне помог искусственный интеллект, клонировавший и озвучивший текст его голосом.
Я знаю многих фанатов GTA 3, которым на радио MSX FM нравится только трек Omni Trio – First Contact. Но этот микс вам точно понравится, потому что все треки атмосферой напоминают именно его (кроме этого я также добавил несколько отсылок, которые вас приятно удивят во время прослушивания).
Способ установки: wav файл просто перенести в папку audio, которая находится в корне игры.
Трек-лист:
- Makai — Manchu Boxer;
- Makai — Kung-Fu Zombie;
- Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
- Makai — Five Element Ninja;
- Makai — Iron Monkey;
- Makai — Seven Blows Of The Dragon;
- Makai — Invincible Armour;
- Makai — Praying Mantis;
- Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).