Yukarı
  • TR
Siteye giriş yap
  • Modlar ve dosyalar
    • Tüm dosyalar
    • Özel içerikler
    • Telif hakkı dosyaları
    • Haftanın en iyi dosyaları
    • Dosya yükle
  • Haberler
  • Hileler
  • Makaleler
  • Rehberler
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Diğer oyunlar Mod geliştirme Diğer
  • Modlar ve dosyalar
  • GTA 3
  • Kıyafetler
  • Yeni karakterler
  • Tamamen Farklı Bir Yardie

Tamamen Farklı Bir Yardie

• Tamamen Farklı Bir Yardie / GTA 3
  • Tamamen Farklı Bir Yardie / GTA 3
GTA 3 / Kıyafetler / Yeni karakterler
Yazar:
Orto Dogge
Daha fazla bilgi
Yazarın İletişim Bilgileri:
Yazarla iletişime geç
Yükledi:
Captain Northstar Abone ol Abone oldunuz
Boyut:
313.94 Kb
Arşivdeki dosyalar:
Arşivde bulunan bilinen uzantılara sahip dosyalar.
gang10.dff, gang10.txd
Daha fazla bilgi
Yüklendi:
17 Mart 2024
İndirme:
199
Toplam indirme: 199
Eşsiz indirmeler: 165
10 / 10
4 kişi dosyayı değerlendirdi
bumblebeesexual
Misafir
MIXAIL_K
Mafioznik Zero
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
İndir Telegram'da indir Discord'da indir
Favorilere ekle Favorilerde
  • 15 Mart 2024
    whole-another-yardie_1710510364_279216.zip
    Virustotal'dan virüs kontrolü: dosya güvenli (raporu görüntüle)
    İndir (0.31 MB)

GTAIII'deki her iki Yardie modelinin aynı olduğu biliniyor, bu yüzden Uptown Liberty City'ye biraz çeşitlilik katmaya ve yeni bir tane yaratmaya karar verdim. Yerel çetelerdeki kıyafet kuralları çok katı olduğu için, diğer üye ile aynı kıyafetleri giyiyor ama şapkasız dreadlock'larıyla dikkat çekiyor. Lore'a uygun ve otantik görünüyor.

XBox modelini baz olarak kullandım, bu yüzden "XBox Version HD" modunun arkasındaki ekibe teşekkür etmek istiyorum. Çok teşekkürler arkadaşlar, çalışmalarınız paha biçilmez!

Kurulum nasıl yapılır:

"Tamamen Farklı Bir Yardie" klasörünü modloader'ınıza koyun veya gang10.dff ve gang10.txd dosyalarını gta3.img dosyanızda manuel olarak değiştirin.

Bu modu, insanların en sevdikleri oyunu oynarken eğlenmeleri için yaptım, bu yüzden beni yaratıcı olarak belirttiğiniz sürece istediğiniz gibi kullanabilir ve paylaşabilirsiniz.

Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster (EN)Çeviriyi göster (TR)
Whole Another Yardie

It is known that both Yardies models in GTAIII are the same, so I decided to bring a little variety to Uptown Liberty City and create a new one. Since dress code in local gangs is very strict, he wears the same clothes as the other member but rocks the dreadlocks without the cap. Looks lore friendly and authentic.

I used an XBox model as a base, so I'd like to thank the team behind "XBox Version HD" mod. Thanks so much guys, your work is invaluable!

How to install:

Put the "Whole Another Yardie" folder in your modloader or manually replace gang10.dff and gang10.txd in your gta3.img.

I made this mod for people to have fun playing their favorite game, so you can use it and share it in any way you like as long as you mention me as a creator.

Yorumlar 5
© 2008 - 2025 LibertyCity
Yaratıcı ve geliştirici: Evgenii Sokolov
LibertyCity sunucularında 159.4K dosya toplam 2.62 Tb boyutunda dosya saklanmaktadır.
İdare veya ilgili sahiplerin izni olmadan materyallerin kopyalanması kesinlikle yasaktır.
Bize yazın
Mobil versiyon Bilgisayar sürümü
Modlar ve dosyalar Haberler ve makaleler Hileler ve rehberler Kullanıcılar
Dosya araması için buraya tıklayın