Harley Davidson Showroom
-
İndir (26.31 MB)26 Ekim 2025salon-kharli-djevidson_1761487793_981518.rar
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Eski Versiyon]
Herkese merhaba! Harley-Davidson'un muhteşem dünyasına tamamen adanmış yeni bir otomobil salonunu oyuna ekleyen yeni modumu tanıtmaktan mutluluk duyuyorum.
Bu harika motosikletleri hayranlıkla izleyebileceğiniz ve tamamen kendi yarattığım atmosferin tadını çıkarabileceğiniz iki ayrı alan sizi bekliyor. Farklı dosyalar oluşturarak harita üzerindeki konumlarını belirledim.
Bu modu geliştirmek için daha fazlasını yapmak isterdim, ancak daha fazla bilgi ve deneyim kazanmam gerekiyor, bu yüzden şimdilik bunun yayınlanması için yeterli olduğunu düşünüyorum.
İndirme arşivinde, otomatik olarak kurulum yapılan OIV dosyası içinde bulunan otomobil salonu DLC'sini ve taşıtları ve yayaları yerleştiren menyooStuff/Spooner dosyalarını bulacaksınız. Ekran görüntülerinde veya videolarda gördüğünüz araçların görünmesi için, .txd dosyasına eklediğim bağlantılardan ayrı olarak indirmeniz gerekiyor - süreci mümkün olduğunca basit hale getirmeye çalıştım, böylece sizin için minimum iş kalıyor.
Bu proje henüz gelişiminin başında ve gelecekte ihtiyaç oldukça güncellemeler alacak!
Harley Davidson Showroom [MapBuilder] 1.0
HARLEY DAVIDSON SHOWROOM [Legacy Version]
Всем привет! Рад представить вам свой новый мод, который добавляет в игру новый автосалон, полностью посвящённый удивительному миру Harley-Davidson.
Вас ждут две отдельные зоны, где можно полюбоваться этими великолепными мотоциклами и насладиться атмосферой, которую я полностью придумал сам, создавая различные файлы и их расположение на карте.
Я бы хотел сделать ещё больше, чтобы улучшить этот мод, но мне нужно набраться больше знаний и опыта, поэтому пока что считаю, что этого достаточно для публикации.
В архиве для скачивания вы найдёте DLC автосалона, который находится внутри OIV-файла (установка происходит автоматически), а также файлы для menyooStuff/Spooner, которые размещают транспорт и пешеходов. Для появления техники, которую вы видите на скриншотах или в видео, нужно отдельно скачать её по ссылкам, которые я добавил в .txd-файл — я постарался максимально упростить процесс, чтобы вам осталось минимум работы.
Этот проект только начинает своё развитие и будет получать обновления в будущем по мере необходимости!