Tyler, The Creator Cep Telefonu Temaları
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
2.00 Mb
Yüklendi:
İndirme:
16
Toplam indirme: 16
Eşsiz indirmeler: 13
-
21 Temmuz 2025tyler-the-creator-cellphone-themes_1753122472_366325.rar
Bir zamanlar Tyler, The Creator'ın yeni albümü Don't Tap the Glass için kendim için yaptım ama belki kullanmak isteyen diğerleri için de yükledim. İstersen indir, istersen alma.
Bu, bir siteye yüklediğim ilk modum.
Kurulum:
Bu bir yedekleme.
- OpenIV kullanarak steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\pc\data\cdimages/scripttxds.img
- Çek ve bırak
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(EN)Çeviriyi göster
(TR)
Tyler, The Creator Cellphone Themes
I once made this for Tyler, The Creator new album Don't Tap the Glass and exclusively for myself but uploaded it anyway for maybe any other who wanted to use it. So do download if you want to or don't.
This is my first ever mod that is ever uploaded to a site.
Installation:
This is a replacement.
- Use OpenIV steam\steamapps\common\Grand Theft Auto IV\GTAIV\pc\data\cdimages/scripttxds.img
- Drag it and drop it
İzinler ve dağıtım kuralları
Yazar, yayınlama sırasında aşağıdaki soruları yanıtladı. Dosyayı indirerek bu kurallara uymayı kabul ediyorsunuz.
Dosyayı diğer web sitelerine / platformalara / hizmetlere yeniden yüklemek izinli mi?
Yalnızca yazarın belirtilmesiyle izin verilir.
Bu dosyada yer alan geliştirmeleri, bileşenleri veya varlıkları kullanarak ücretli modlar oluşturmak yasak mı?
Ek şartlar olmadan izin verilir
Dosyayı düzenlemek veya güncellemek ve güncellenmiş sürümlerini ayrı olarak yüklemek izinli mi?
Dosyanın diğer oyunlarda kullanılmak üzere dönüştürülmesine izin veriliyor mu?
Hiçbir koşulda
Bu dosyada sunulan geliştirmelerin, bileşenlerin veya varlıkların kendi dosyalarınızı oluşturmak için kullanılması izinli mi?
Bu dosyada, yazarın izinleri olan ancak yazarlarının onayı olmadan dağıtılamayan diğer kişilerin geliştirmeleri kullanılıyor mu?
Hayır
Yorumlar 0