VC: Nextgen Edition için Kolaylaştırılmış İtfaiye Görevi
-
10 Şubat 2025oblegchjonnaja-missija-pozharnogo-dlja_1739137877_438262.rar
Resmi bir yamanın yapılmasını beklerken, itfaiyeciyi kendi ellerimle ve sınırlı bilgilerimle düzeltmeye çalıştım. Oyunun başında, ikinci adada 12 itfaiye seviyesini geçtim. İkinci adaya ulaşmak için, oyunun başında herhangi bir bot alıp golf kulübüne kadar yüzmeniz ve downtown karşısındaki iskeleye ulaşmanız gerekiyor. Köpekbalığı sizi yutmadan iskeleye ulaşmaya çalışın.
Polisler ve size saldıracak olan yayaları takip etmeyi unutmayın, onları söndürdükten sonra hareket halinde olmaya çalışın. (Bu sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum).
Kurulum:
Modun kök klasöründeki firetruck.c dosyasını şu yolda değiştirin:
C:\Games\GTA Vice City Nextgen Edition\common\data\cdimages\script_sources\test\script_vcr\convert
Diğer kayıtlar:
Пока энтузиасты делают неофициальный патч, я попытался попробовать исправить пожарника своими руками и минимальными знаниями. Прошел 12 уровней пожарника на втором острове, в самом начале игры. Чтобы попасть на второй остров в самом начале нужно взять любой катер и доплыть гольф клуба и встать на против даунтауна, где находится причал с лестницей и успеть проплыть до причала, до того как сожрет вас акула.
Не забывайте следить за полицейскими и педами, которые будут агриться на вас, после их тушения, старайтесь быть в движении. (Я не знаю, как решить эту проблему).
Установка:
Заменить firetruck.c в корне папки мода по пути:
C:\Games\GTA Vice City Nextgen Edition\common\data\cdimages\script_sources\test\script_vcr\convert
Еще сохранения: