Liberty City Stories'daki Kar Fırtınası
-
İndir (0.07 MB)17 Eylül 2025lcs-snowfall-port_1758099705_680532.zip
Ben, birçok oyuncu gibi, GTA LCS (PSP) oyunundaki karı diğer GTA oyunlarında görmek istemiştim. @Noskillx bu konuda çalışmayı önerince, kar yağışı efektini taşımaya karar verdim.
Artık mevcut, ancak bir detay var: kar yağışı hava durumu standart hava döngüsünde PSP'de bile yok, bu yüzden kar efektini belirli bir hava türüne veya ayrı bir tuşa bağlama seçeneği ekledim.
Ayarlar: Tüm parametreler LCSSnow.inidosyasında bulunmaktadır.
- Varsayılan olarak kar modlarının değiştirilmesi F8tuşuna atanmıştır.
- İsterseniz, ini dosyasında kontrolleri ve diğer seçenekleri değiştirebilirsiniz.
Arşivde tam LCSSnow.inidosyasını sağlıyorum, çünkü içinde ayarlamalar için gerekli tüm bilgiler mevcut.
Я, как и многие игроки, всегда хотел увидеть снег из GTA LCS (PSP) в других играх серии GTA. После того как @Noskillx предложил заняться этим, я решил портировать эффект снегопада.
Теперь он доступен, но есть нюанс: снежная погода отсутствует в стандартном погодном цикле даже на PSP, поэтому я добавил возможность привязывать эффект снега к определённому типу погоды или к отдельной клавише.
Настройки:Все параметры находятся в файле LCSSnow.ini.
- По умолчанию смена режимов снега назначена на клавишу F8.
- При желании вы можете изменить управление и другие опции прямо в ini-файле.
Я привожу в архиве полный LCSSnow.ini, так как в нём уже есть вся необходимая информация для настройки.