GTA 3: Hard Real Mod için Ek Görev Haritası
-
İndir (2.56 MB)22 Ağustos 2025karta-raspolozhenija-dopmissijj-gta-3_1755839118_769422.rar
Merhaba arkadaşlar! Geçenlerde GTA 3 Hard Real Mod'u kanalımda oynarken bir sorunla karşılaştım: oyunu %100 tamamlamak için gerekli olan son ek görev olan kontrol noktalarını bulamadım. Toplamda sekiz görev olması gerekiyor, ama ben sadece yedisini bulabildim. Ancak tam dün akşam yayında bu kayıp sekizinci görevi tesadüfen keşfettim. İnternette ve YouTube'da bu görevlerin yerlerini gösteren rehberler veya haritalar bulamadım, bu yüzden kendi haritamı yapmaya karar verdim!
Arşivde işaretlenmiş görevlerle kendi haritanızı ve Photoshop için bir PSD dosyası bulacaksınız - belki birine yararı dokunur.
Önümüzdeki günlerde bu görevler için YouTube kanalımda rehberler yayınlamayı planlıyorum, çünkü hala hiçbir yerde yoklar!
Всем привет! Недавно, проходя GTA 3 Hard Real Mod на своём канале, я столкнулся с проблемой: не мог найти последнюю дополнительную миссию по сбору чекпоинтов, необходимую для прохождения игры на 100%. Всего таких миссий должно быть восемь, но я находил только семь. Однако буквально вчера на стриме мне случайно удалось обнаружить эту потерянную восьмую миссию. В интернете и на YouTube я не нашёл ни гайдов, ни карт с расположением этих миссий, поэтому решил сделать свою!
В архиве вы найдёте собственную карту с отмеченными миссиями и PSD-файл для Photoshop — вдруг кому-то пригодится.
В ближайшие дни планирую выложить на свой YouTube-канал гайды по этим миссиям, ведь их до сих пор нигде нет!