Yukarı
  • TR
Siteye giriş yap
  • Modlar ve dosyalar
    • Tüm dosyalar
    • Özel içerikler
    • Telif hakkı dosyaları
    • Haftanın en iyi dosyaları
    • Dosya yükle
  • Haberler
  • Hileler
  • Makaleler
  • Rehberler
    GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Diğer oyunlar Mod geliştirme Diğer
  • Modlar ve dosyalar
  • GTA 3
  • Çeşitli dosyalar
  • Çeşitli
  • GTA 3: Hard Real Mod için Ek Görev Haritası

GTA 3: Hard Real Mod için Ek Görev Haritası

• GTA 3: Hard Real Mod için Ek Görev Haritası / GTA 3
  • GTA 3: Hard Real Mod için Ek Görev Haritası / GTA 3
GTA 3 / Çeşitli dosyalar / Çeşitli
Yazar:
MaxPlayGamesYouTube
Daha fazla bilgi
Yükledi:
Max Plаy Abone ol Abone oldunuz
Boyut:
2.56 Mb
Yüklendi:
22 Ağustos 2025
İndirme:
16
Toplam indirme: 16
Eşsiz indirmeler: 15
10 / 10
3 kişi dosyayı değerlendirdi
Isaac567シ︎
Skir Pro
laksjdhfg
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
İndir Telegram'da indir Discord'da indir
Favorilere ekle Favorilerde
  • 22 Ağustos 2025
    karta-raspolozhenija-dopmissijj-gta-3_1755839118_769422.rar
    Virustotal'dan virüs kontrolü: dosya güvenli (raporu görüntüle)
    İndir (2.56 MB)

Merhaba arkadaşlar! Geçenlerde GTA 3 Hard Real Mod'u kanalımda oynarken bir sorunla karşılaştım: oyunu %100 tamamlamak için gerekli olan son ek görev olan kontrol noktalarını bulamadım. Toplamda sekiz görev olması gerekiyor, ama ben sadece yedisini bulabildim. Ancak tam dün akşam yayında bu kayıp sekizinci görevi tesadüfen keşfettim. İnternette ve YouTube'da bu görevlerin yerlerini gösteren rehberler veya haritalar bulamadım, bu yüzden kendi haritamı yapmaya karar verdim!

Arşivde işaretlenmiş görevlerle kendi haritanızı ve Photoshop için bir PSD dosyası bulacaksınız - belki birine yararı dokunur.

Önümüzdeki günlerde bu görevler için YouTube kanalımda rehberler yayınlamayı planlıyorum, çünkü hala hiçbir yerde yoklar!

Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster (RU)Çeviriyi göster (TR)
Карта дополнительных миссий в GTA 3: Hard Real Mod

Всем привет! Недавно, проходя GTA 3 Hard Real Mod на своём канале, я столкнулся с проблемой: не мог найти последнюю дополнительную миссию по сбору чекпоинтов, необходимую для прохождения игры на 100%. Всего таких миссий должно быть восемь, но я находил только семь. Однако буквально вчера на стриме мне случайно удалось обнаружить эту потерянную восьмую миссию. В интернете и на YouTube я не нашёл ни гайдов, ни карт с расположением этих миссий, поэтому решил сделать свою!

В архиве вы найдёте собственную карту с отмеченными миссиями и PSD-файл для Photoshop — вдруг кому-то пригодится.

В ближайшие дни планирую выложить на свой YouTube-канал гайды по этим миссиям, ведь их до сих пор нигде нет!

Yorumlar 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Yaratıcı ve geliştirici: Evgenii Sokolov
LibertyCity sunucularında 159.4K dosya toplam 2.62 Tb boyutunda dosya saklanmaktadır.
İdare veya ilgili sahiplerin izni olmadan materyallerin kopyalanması kesinlikle yasaktır.
Bize yazın
Mobil versiyon Bilgisayar sürümü
Modlar ve dosyalar Haberler ve makaleler Hileler ve rehberler Kullanıcılar
Dosya araması için buraya tıklayın