Mr Whoop'un HD Araçlar için Palyaço Yenileme Tri-Paketi
Yazar:
Yükledi:
Boyut:
10.01 Mb
Yüklendi:
İndirme:
21
Toplam indirme: 21
Eşsiz indirmeler: 18
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
İndir (10.01 MB)17 Ağustos 2025mr-whoops-clown-restoration-for-hd_1755381034_247640.rar
Bu çok saçma ve basit bir mod. Sadakat arayanlar için iyi bir mod. Farklı dokunun Pennywise'ı her zaman rahatsız etti çünkü ben her zaman palyaçonun klasik ikonunu sevdim.
Bunlardan birini seçin ve tri-pak klasörünüze yerleştirin.
Önemli: Bu modun yüklü olması gerekiyor: https://libertycity.net/files/gta-3/38239-gta3-hd-vehicles-tri-pack-iii.html
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(EN)Çeviriyi göster
(TR)
Mr Whoop's Clown Restoration for HD Vehicles Tri-Pack
This is a very silly and simple mod.Good mod for those who look for fidelity. The different texture having Pennywise always bothered me because I always loved the classic icon of the clown.
Choose one of them textures and replace on your tri-pack folder.
Important: You need to have this mod installed: https://libertycity.net/files/gta-3/38239-gta3-hd-vehicles-tri-pack-iii.html
İzinler ve dağıtım kuralları
Yazar, yayınlama sırasında aşağıdaki soruları yanıtladı. Dosyayı indirerek bu kurallara uymayı kabul ediyorsunuz.
Dosyayı diğer web sitelerine / platformalara / hizmetlere yeniden yüklemek izinli mi?
Yalnızca yazarın belirtilmesiyle izin verilir.
Bu dosyada yer alan geliştirmeleri, bileşenleri veya varlıkları kullanarak ücretli modlar oluşturmak yasak mı?
Hiçbir koşulda
Dosyayı düzenlemek veya güncellemek ve güncellenmiş sürümlerini ayrı olarak yüklemek izinli mi?
Dosyanın diğer oyunlarda kullanılmak üzere dönüştürülmesine izin veriliyor mu?
Bu dosyada sunulan geliştirmelerin, bileşenlerin veya varlıkların kendi dosyalarınızı oluşturmak için kullanılması izinli mi?
Bu dosyada, yazarın izinleri olan ancak yazarlarının onayı olmadan dağıtılamayan diğer kişilerin geliştirmeleri kullanılıyor mu?
Evet
Yorumlar 0