Geliştirilmiş giriş videosu
Yazarın İletişim Bilgileri:
Yükledi:
Boyut:
45.45 Mb
Yüklendi:
İndirme:
253
Toplam indirme: 253
Eşsiz indirmeler: 225
Henüz kimse dosyayı değerlendirmedi.
-
İndir (45.45 MB)15 Ekim 2024uluchshennoe-intro_1729007973_796919.zip
Herkese merhaba! GTA III için kendi giriş versiyonumu yapmaya karar verdim.
Orijinal girişi, "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)" videosunu aldım ve bu oyun için en atmosferik müzikle birleştirdim: "Omni Trio — First Contact".
Genel olarak iyi oldu, ancak bazı anlarda görüntü biraz bulanık olabilir. Gelecekte bunu düzeltmeye çalışacağım.
Kurulum:
- Arşivden her şeyi oyunun kök dizinine, movies klasörüne çıkarın.
Dosyanın adı ve açıklaması çevrildi Orijinali göster
(RU)Çeviriyi göster
(TR)
Улучшенное интро видео
Привет всем! Я решил сделать свою версию интро для GTA III.
Я взял оригинальное интро, видео "Grand Theft Auto 3 — 10th Anniversary Trailer (Multi)", и объединил всё с самой атмосферной музыкой для этой игры: "Omni Trio — First Contact".
В целом получилось хорошо, но в некоторых моментах картинка может быть немного размытой. В будущем я попробую это поправить.
Установка:
- Распаковать все из архива в корень игры, в папку movies.
İzinler ve dağıtım kuralları
Yazar, yayınlama sırasında aşağıdaki soruları yanıtladı. Dosyayı indirerek bu kurallara uymayı kabul ediyorsunuz.
Dosyayı diğer web sitelerine / platformalara / hizmetlere yeniden yüklemek izinli mi?
Hayır
Bu dosyada yer alan geliştirmeleri, bileşenleri veya varlıkları kullanarak ücretli modlar oluşturmak yasak mı?
Yalnızca yazarın belirtilmesiyle izin verilir.
Dosyayı düzenlemek veya güncellemek ve güncellenmiş sürümlerini ayrı olarak yüklemek izinli mi?
Dosyanın diğer oyunlarda kullanılmak üzere dönüştürülmesine izin veriliyor mu?
Bu dosyada sunulan geliştirmelerin, bileşenlerin veya varlıkların kendi dosyalarınızı oluşturmak için kullanılması izinli mi?
Bu dosyada, yazarın izinleri olan ancak yazarlarının onayı olmadan dağıtılamayan diğer kişilerin geliştirmeleri kullanılıyor mu?
Hayır
Yorumlar 1